5 participanți
Bancuri :)
Cătălin- Admin
Localizare : Caracal
Stare de spirit : Happiness :x
- Mesaj n°1
Bancuri :)
va las pe voi sa incepeti
Shnnitzell- Mesaje : 34
Varsta : 27
Ocupatie/Distractii : Basketball
Stare de spirit : vesel mereu ;)
- Mesaj n°2
Doi alpinisti.
Doi alpinisti sus pe munte.Unul aluneca in crapatura unui ghetzar cu capul in jos.Celalalt se apleaca pe gura crapaturii dupa el si striga :
--Te-ai ranit ?
--Nuuuu! aude el.
--Cum asa?
--Sunt inca in cadereeeeee!...
--Te-ai ranit ?
--Nuuuu! aude el.
--Cum asa?
--Sunt inca in cadereeeeee!...
Creatza~Daa~:X- Dolly
Ocupatie/Distractii : Handball:X:X
Stare de spirit : Happy in permanenta:X:X:X
- Mesaj n°3
Re: Bancuri :)
În timp ce tatăl era la serviciu, mama şi copilul stăteau acasă şi îşi vedeau de treburi. La un moment dat, mama doreşte să vorbească la telefon cu tatăl, însă constată că a rămas fără credit.
- Sună-l şi tu pe taică-tu şi vezi când ajunge acasă.
După vreo trei minute, vine copilul şi spune:
- Am sunat, mamă, dar răspunde o tanti şi nu vrea să mi-l dea la telefon.
Se face seară şi bărbatul ajunge acasă. Nevasta, înfuriată la culme, se duce direct la el şi îi dă două palme.
- Pentru ce au fost astea, femeie?
- Gigel, vino şi zi-i lui tati ce spunea femeia aia!!
- Pentru moment, abonatul nu poate fi contactat, vă rugăm reveniţi.
- Sună-l şi tu pe taică-tu şi vezi când ajunge acasă.
După vreo trei minute, vine copilul şi spune:
- Am sunat, mamă, dar răspunde o tanti şi nu vrea să mi-l dea la telefon.
Se face seară şi bărbatul ajunge acasă. Nevasta, înfuriată la culme, se duce direct la el şi îi dă două palme.
- Pentru ce au fost astea, femeie?
- Gigel, vino şi zi-i lui tati ce spunea femeia aia!!
- Pentru moment, abonatul nu poate fi contactat, vă rugăm reveniţi.
- Mesaj n°4
O tipa in fusta stramta si scurta vrea sa se urce in autobuz. Da sa ridice piciorul pe scara... dar intalneste privirea calatorilor atenti la miscare - se vedea cam totul. Asa ca discret, duce mana la fermoarul de la spate si il descheie putin sa-si coboare usor pe solduri fusta...
Incearca din nou sa urce... tot asa. Se descheie mai mult la fusta - tot nimic. A treia oara - idem.
In spatele ei - un cioban. Asta o ia de umeri si o urca.
Tipa revoltata:
- Nesimtitule, pui mana pe mine?!!?
Ciobanul:
- Apoi domnita draga, dupa ce m-ai descheiat de 3 ori la slit am crezut ca suntem prieteni...))
Incearca din nou sa urce... tot asa. Se descheie mai mult la fusta - tot nimic. A treia oara - idem.
In spatele ei - un cioban. Asta o ia de umeri si o urca.
Tipa revoltata:
- Nesimtitule, pui mana pe mine?!!?
Ciobanul:
- Apoi domnita draga, dupa ce m-ai descheiat de 3 ori la slit am crezut ca suntem prieteni...))
@ndr3y- Moderator
Varsta : 35
Localizare : undeva pe aci pe colosa
Ocupatie/Distractii : scarbici/cs
Stare de spirit : :))
- Mesaj n°5
Cu ocazia implinirii a 47 de ani, familia unei doamne ii ofera o programare la operatie estetica, pentru intinerire. In urma operatiei, doamna chiar arata mai tanara si de aceea era foarte bucuroasa.
Mergand spre casa se hotaraste sa intrebe pe un trecator:
-Domnule, daca sunteti amabil, cam cati ani imi dati?
-25 de ani!
Femeia, multumita de raspuns ii explica defapt ca are 47, dar a suferit o operatie estetica de intinerire. Apoi pleaca si mai fericita si intra intr-un Mc’Donalds, unde se aseaza la coada si comanda un Cola.
Dar nu ezita sa il intrebe si pe vanzator cam de cati ani pare.
-Aratati de 23 de ani, dar de ce?
-Pai de fapt am 47, dar am suferit o operatie estetica de intinerire.
Plecand spre casa se hotaraste sa ceara si parerea unui batran, care era in statie.
Batranul ii spune ce pe vremea lui nu asa se vedea cati ani are o femeie, ci doar daca era … pipaita pe sani. Femeia se gandeste putin si spune ca oricun nu are ce pierde daca o pipaie mosu’ si se lasa….
Si pipaie mosu, si pipaie vreo 5 min, apoi spune:
-Doamna aveti 47 de ani.
Femeia stupefiata de raspuns, il intreaba cum de si-a dat seama.
Mosu’ ii raspunde:
-Am fost in spatele dumneavoastra la Mc’Donalds, cand i-ati povestit vanzatorului.
***S-au născut doi gemeni, pe unul îl chema Uşurel iar pe celălalt Belimeaipula.
La naştere Uşurel plîngea încet, Belimeaipula tare de tot!
Pe la 7 ani au mers la şcoală, Uşurel făcea un exerciţiu o dată, Belimeaipula de 10 ori!
Pe la 14 ani au învăţat să muncească, Uşurel făcea o căpiţă pe o parte, Belimeaipula pe toate părţile, Uşurel ridica furca cu o mînă, Belimeaipula cu amîndouă mîinile!
Pe la 25 ani se împrietenesc, Uşurel cu o fată, Belimeaipula cu toată lumea, Uşurel face nunta în familie, Belimeaipula cu toate neamurile!
Cei doi fraţi au îmbătrînit, Uşurel a fost fericit o perioadă, Belimeaipula toată viaţa!
Pe mormîntul lui Uşurel scrie să-mi aduci flori în fiecare zi, iar pe al lui Belimeaipula “cînd vrei tu!”
Mergand spre casa se hotaraste sa intrebe pe un trecator:
-Domnule, daca sunteti amabil, cam cati ani imi dati?
-25 de ani!
Femeia, multumita de raspuns ii explica defapt ca are 47, dar a suferit o operatie estetica de intinerire. Apoi pleaca si mai fericita si intra intr-un Mc’Donalds, unde se aseaza la coada si comanda un Cola.
Dar nu ezita sa il intrebe si pe vanzator cam de cati ani pare.
-Aratati de 23 de ani, dar de ce?
-Pai de fapt am 47, dar am suferit o operatie estetica de intinerire.
Plecand spre casa se hotaraste sa ceara si parerea unui batran, care era in statie.
Batranul ii spune ce pe vremea lui nu asa se vedea cati ani are o femeie, ci doar daca era … pipaita pe sani. Femeia se gandeste putin si spune ca oricun nu are ce pierde daca o pipaie mosu’ si se lasa….
Si pipaie mosu, si pipaie vreo 5 min, apoi spune:
-Doamna aveti 47 de ani.
Femeia stupefiata de raspuns, il intreaba cum de si-a dat seama.
Mosu’ ii raspunde:
-Am fost in spatele dumneavoastra la Mc’Donalds, cand i-ati povestit vanzatorului.
***S-au născut doi gemeni, pe unul îl chema Uşurel iar pe celălalt Belimeaipula.
La naştere Uşurel plîngea încet, Belimeaipula tare de tot!
Pe la 7 ani au mers la şcoală, Uşurel făcea un exerciţiu o dată, Belimeaipula de 10 ori!
Pe la 14 ani au învăţat să muncească, Uşurel făcea o căpiţă pe o parte, Belimeaipula pe toate părţile, Uşurel ridica furca cu o mînă, Belimeaipula cu amîndouă mîinile!
Pe la 25 ani se împrietenesc, Uşurel cu o fată, Belimeaipula cu toată lumea, Uşurel face nunta în familie, Belimeaipula cu toate neamurile!
Cei doi fraţi au îmbătrînit, Uşurel a fost fericit o perioadă, Belimeaipula toată viaţa!
Pe mormîntul lui Uşurel scrie să-mi aduci flori în fiecare zi, iar pe al lui Belimeaipula “cînd vrei tu!”
oro- Mesaje : 6
Localizare : Cluj-Napoca
- Mesaj n°6
Sotul unei blonde vine acasa si gaseste un barbat dezbracat in pat. Se duce, deschide sifonierul, in el statea tremurand nevasta-sa.
- Mai femeie, de cate ori sa iti spun? El trebuie sa se ascunda, nu tu!
- Mai femeie, de cate ori sa iti spun? El trebuie sa se ascunda, nu tu!
Cătălin- Admin
Stare de spirit : Happiness :x
- Mesaj n°7
))=))))mi`au placut
Sotia:
- M-am saturat...tot timpul spui sotia mea, slujba mea, masina mea, casa mea, intelege odata ca sunt ale noastre si moral si legal, te rog sa iei aminte... si acum ce cauti cand vorbesc cu tine?
Sotul:
- Sutienul nostru...
Toate sufletele mele,
Bate pentru tu si noi.
O batrana de 60 d ani viseaza noaptea cum ca Dumnezeu ii spune ca va mai traii vreo 30 de ani..a doua zi dimineata se trezeste baba si toti banii de inmormantare ii chletuie pe Spa, coafura.. isi schimba culoarea la par, se face blonda...iese din salon si cand sa traverseze strada din neatentie vine un TIR si o calca, ajunsa la poarta raiului baba ii spune Domnului,..... Dumnezeu dar ai spus ca mai am de trait 30 de ani, de ce am murit? Se uita Dumnezeu la ea si ii spune....Naiba sa te ia, cine te-a mai recunoscut...
Sotia:
- M-am saturat...tot timpul spui sotia mea, slujba mea, masina mea, casa mea, intelege odata ca sunt ale noastre si moral si legal, te rog sa iei aminte... si acum ce cauti cand vorbesc cu tine?
Sotul:
- Sutienul nostru...
Toate sufletele mele,
Bate pentru tu si noi.
O batrana de 60 d ani viseaza noaptea cum ca Dumnezeu ii spune ca va mai traii vreo 30 de ani..a doua zi dimineata se trezeste baba si toti banii de inmormantare ii chletuie pe Spa, coafura.. isi schimba culoarea la par, se face blonda...iese din salon si cand sa traverseze strada din neatentie vine un TIR si o calca, ajunsa la poarta raiului baba ii spune Domnului,..... Dumnezeu dar ai spus ca mai am de trait 30 de ani, de ce am murit? Se uita Dumnezeu la ea si ii spune....Naiba sa te ia, cine te-a mai recunoscut...
- Mesaj n°8
Iepuras dragalas
O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba “Va log, aveti iep#u#asi dlagalasi ?”.
Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba “Vlei un iep#u#as dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos ? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?”.
Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta…….
“Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de culoare…..”.
O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba “Va log, aveti iep#u#asi dlagalasi ?”.
Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba “Vlei un iep#u#as dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos ? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?”.
Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta…….
“Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de culoare…..”.
- Mesaj n°9
Doi ardeleni se intalnesc pe strada:
- De ce esti amarat, Ioane?
- Cum sa nu fiu amarat daca mi-o murit un bou.
- Eh, ce sa-i faci, ase ne-om duce, unu’ dupa altu’!
- De ce esti amarat, Ioane?
- Cum sa nu fiu amarat daca mi-o murit un bou.
- Eh, ce sa-i faci, ase ne-om duce, unu’ dupa altu’!
- Mesaj n°10
Intr-un compartiment de tren, un oltean si un ardelean.
La un moment dat, ardeleanul scoate o litra de palinca, slanina, pita, o ceapa si incepe sa manance, tragand din cand in cand si din palinca…
Olteanului i se face de o dusca, dar cum sa intre in vorba?
La un moment dat, vazand ca tuica e pe terminate, isi ia inima in dinti si se apropie de ardelean:
-Ma cheama Radu!
-Apai, no, daca te cheama, du-te…
La un moment dat, ardeleanul scoate o litra de palinca, slanina, pita, o ceapa si incepe sa manance, tragand din cand in cand si din palinca…
La un moment dat, vazand ca tuica e pe terminate, isi ia inima in dinti si se apropie de ardelean:
-Ma cheama Radu!
- Mesaj n°11
- Bulă, de ce plîngi? întreabă mama lui Bulă.
- Pentru că vecinul nu se joacă decît cu tine!
- Pentru că vecinul nu se joacă decît cu tine!
- Mesaj n°12
N-am intzeles ))Creatza~Daa~:X a scris:Intr-un compartiment de tren, un oltean si un ardelean.
-Ma cheama Radu!
- Mesaj n°13
- De ce a rămas celebru Napoleon? întreabă profesoara.
- Fiindcă avea o memorie formidabilă, răspunse elevul.
- Poţi fi mai clar?
- Da. Pe statuia sa scrie: "Pentru memoria lui Napoleon".
- Fiindcă avea o memorie formidabilă, răspunse elevul.
- Poţi fi mai clar?
- Da. Pe statuia sa scrie: "Pentru memoria lui Napoleon".
- Mesaj n°14
- Cred că notele pe care mi le-ai adus cer o bătaie zdravănă.
- Nu te sfătuiesc s-o faci, tăticule, profesorul nostru de matematică e campion la karate!
- Nu te sfătuiesc s-o faci, tăticule, profesorul nostru de matematică e campion la karate!
- Mesaj n°15
Alinuţa iese din baie plîngînd amarnic.
- Ce ai, fetiţo? o întreabă mama ei.
- Fraţii mei se joacă în cadă de-a submarinele şi pe mine m-au dat afară, zicînd că eu nu am periscop.
- Ce ai, fetiţo? o întreabă mama ei.
- Fraţii mei se joacă în cadă de-a submarinele şi pe mine m-au dat afară, zicînd că eu nu am periscop.
- Mesaj n°16
Shnnitzell a scris:Creatza~Daa~:X a scris:Intr-un compartiment de tren, un oltean si un ardelean.
-Ma cheama Radu!
N-am intzeles ))
Pai ardeleanul a zis ca il striga o persoana pe nume radu si olteanul defapt se prezenta
Greu de cap mai esti mai radule
- Mesaj n°17
Doua blonde se plimba pe Magheru. Una dintre ele gaseste o oglinda. O ia de jos, priveste si zice:
- Uite, fata, o poza cu mine !
- Ia da-mi-o si mie ! Ha , Ha , Ha ,ce fata de proasta ai ...
- Uite, fata, o poza cu mine !
- Ia da-mi-o si mie ! Ha , Ha , Ha ,ce fata de proasta ai ...
- Mesaj n°18
Examen la fizica . Subiectul: Fenomenul ionizarii. La sfarsitul examenului blonda o intreaba pe colega ei de banca din timpul examenului:
- Ma tu ai stiut?
- Perfect! raspunde aceasta.
- Sa-ti dea Dumnezeu sanatate zice blonda, inseamna ca am stiut si eu, pentru ca am copiat cuvant cu cuvant de la tine.
Enervata si ingrijorata bruneta care stiuse ii spune blondei:
- Idioato, cum ai putut face una ca asta, acum o sa ne prinda si o sa ne pice pe amandoua!!
- Fii serioasa, ii raspunde blonda care copiase, n-o sa se prinda nimeni pentru ca am mai si schimbat si eu pe ici pe colo. De exemplu unde tu ai pus ION, eu am pus GHEORGHE!
- Ma tu ai stiut?
- Perfect! raspunde aceasta.
- Sa-ti dea Dumnezeu sanatate zice blonda, inseamna ca am stiut si eu, pentru ca am copiat cuvant cu cuvant de la tine.
Enervata si ingrijorata bruneta care stiuse ii spune blondei:
- Idioato, cum ai putut face una ca asta, acum o sa ne prinda si o sa ne pice pe amandoua!!
- Fii serioasa, ii raspunde blonda care copiase, n-o sa se prinda nimeni pentru ca am mai si schimbat si eu pe ici pe colo. De exemplu unde tu ai pus ION, eu am pus GHEORGHE!
- Mesaj n°19
- De ce unei blonde i se spune Bergenbier ?
- Prietenii stiu de ce ...
- Prietenii stiu de ce ...
- Mesaj n°20
Doua blonde mergeau pe strada. La un moment dat vad un pusti fumand si-l iau la intrebari:
- In ce clasa esti?
- In clasa a 2-a.
Una dintre ele incepe sa-l certe, in timp ce a doua ii spune:
- Ce-ai cu el ? Tu in clasa a 2-a nu fumai ??
- Ba da, dar eu aveam 18 ani !
- In ce clasa esti?
- In clasa a 2-a.
Una dintre ele incepe sa-l certe, in timp ce a doua ii spune:
- Ce-ai cu el ? Tu in clasa a 2-a nu fumai ??
- Ba da, dar eu aveam 18 ani !