CrazyNET

Bine ati venit!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

CrazyNET

Bine ati venit!

CrazyNET

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Distractie online !

Bun venit! Daca ai vrea sa vezi ceva nou pe CrazyNET posteaza la sectiunea Bla bla bla ''Ce ai dori pe CNET?'' **********Pentru orice nelamurire click pe FAQ*************

3 participanți

OLD vs NEW

Cătălin
    Cătălin
    Admin
    Admin

Localizare : Caracal
    Stare de spirit : Happiness :x

OLD vs NEW Empty OLD vs NEW

Mesaj  Cătălin Vin Noi 25, 2011 11:36 pm

Ia sa vedem niste shimbari ale unor trupe/solisti s.a.m.d.
    Sa incepem cu Akcent, sincer mie mi-a placut intotdeauna trupa:)
    ***************************************************************************************
    Akcent este numele unei formații muzicale dance din România. Grupul s-a lansat în anul 2001, atunci fiind alcătuită din Adrian Sînă, Marius Nedelcu, Mihai Gruia și Sorin Brotnei. Primul lor single, „Ți-am promis” a avut un succes uriaș, formația fiind numită „trupa Bravo” în 2002 de către revista Bravo.
    Primul capitol Akcent a inceput cu succesul piesei « Ti-am promis » in iarna lui 2001 si a continuat cu aparitia albumului « In Culori » la inceputul anului 2002. Masura succesului albumului « În culori » a fost data de Discul de Aur primit la numai trei saptamâni dupa aparitia albumului, precum si a celui de Platina cateva luni mai tarziu. In acelasi timp, succesul Akcent a devenit un fenomen la nivel national, isteria fanilor demonstrand acest lucru. La toate acestea o contributie importanta a avut-o Marius Moga, compozitorul primelor hituri Akcent : « Ti-am promis », « Prima Iubire », « In culori » si « Cel mai dulce cadou ».
    In 2003 odata cu lansarea celui de-al doilea album semnat Akcent, « 100 BPM », s-a demonstrat tuturor ca Akcent nu este o « trupa de-o vara ». « Buchet de trandafiri » a fost hitul ce a readus Akcent in fruntea clasamentelor si o intrebare din partea fanilor ce nu a ramas fara raspuns: De ce albumul se numeste « 100 BPM »? Pentru ca acesta este ritmul inimii în timpul unui sarut pasional si pentru ca acest album este o declaratie de dragoste. Din partea baietilor pentru fanii lor. Hitul « Suflet Pereche » o demonstreaza !
    Povestea continua in 2004 cu un nou album ce aduce publicului o schimbare de stil muzical in piesele Akcent. « Poveste de viata » este numele albumului lansat in luna mai 2004 si aduce doua hituri : « Poveste de viata » si « Spune-mi (Hey Baby !) ».
    In anul 2005 la povestea Akcent se adauga noi paragrafe, despre albumul « S.O.S. », al carui single « Dragoste de închiriat » a ocupat pozitii fruntase in topurile romanesti. Varianta în limba engleza a aceleiasi melodii, « Kylie », a dechis portile Europei pentru muzica celor patru baieti. Dupa debutul international al piesei din mijlocul verii cand Radio Slam FM din Olanda a prezentat-o ca fiind un viitor succes european, « Kylie » a ocupat primele pozitii în clasamentele din Olanda, Belgia, tarile Scandinave, Franta, Ucraina, Grecia, Turcia si Bulgaria. Succesul international, precum si dovezile de afectiune ale fanilor din România, i-au motivat pe baieti, astfel ca la inceputul anului 2006 apare PRIMUL CAPITOL, un album special ce marcheaza inca un moment important în istoria Akcent, primele piese compuse 100 % de componentii trupei : « JoKero » si « 9 Mai ». Succesul câstigat în tara si strainatate nu i-a facut sa isi piarda capul si au ramas în aceeasi componenta timp de cinci ani, uniti de dragostea pentru muzica si pentru fanii lor.
    Albume
    În culori (2002)
    01. Ți-am promis
    02. Cel mai dulce cadou
    03. În culori
    04. Măcar
    05. Într-o noapte târziu
    06. Nici o zi fără tine
    07. Prima iubire
    08. Dă-mi un tel
    09. Spune-mi
    10. Departe de tine
    100 bpm (2003)
    01. Intro
    02. Buchet de trandafiri
    03. O rază de iubire
    04. Azi plâng numai eu
    05. Interludiu
    06. O ploaie de lacrimi
    07. Suflet pereche
    08. Interludiu
    09. Durere fără sfârșit
    10. Mi-ești dragă
    11. 0721 AKCENT
    12. Nu refuza dragostea
    13. Când vine seara
    14. Interludiu
    15. O rază de iubire (Unu' club remix)
    16. Buchet de trandafiri (Unu' downtempo remix)
    Poveste de viață (2004)
    01. Poveste de viață
    02. Spune-mi (hey baby!)
    03. S-ajung o stea
    04. Iar și iar
    05. Te văd, te simt, te doresc
    06. Vreau să știi
    SOS (2005)
    01. Dragoste de închiriat
    02. Ultima vară 2005
    03. Dă-mi dragostea
    04. Singura cale
    05. S.O.S
    06. Enigma
    07. M-am îndrăgostit lulea feat Laura
    08. I'm buying your whisky
    09. Dragoste de închiriat (extended version)
    10. Azi plâng numai eu (Gigi D'Agostino remix)
    11. Buchet de trandafiri (Dj Pandolfi italian version)
    12. Buchet de trandafiri (Gigi D'Agostino dondolandomix)
    Primul capitol (2006)
    01. Jokero (spanglish version)
    02. Dragoste de închiriat
    03. 9 mai
    04. Ți-am promis
    05. Prima iubire
    06. În culori
    07. Cel mai dulce cadou
    08. Buchet de trandafiri
    09. Suflet pereche
    10. Poveste de viață
    11. Spune-mi (hey baby!)
    12. French kiss
    13. Kylie
    14. Kylie (Crush rock remix)
    15. Kylie (Black Sea mix)
    16. Kylie (Dj Wins mix)
    17. Kylie (Crush thunderdoom remix)
    King of disco (2007)
    01. King of disco
    02. Let's talk about it
    03. Religious girl
    04. Baby
    05. Feel me
    06. La passion
    07. Phonesex
    08. Four seasons in one day
    09. I swear
    10. Red bikini
    11. Last summer
    Fără lacrimi (2009)
    01. Stay With Me
    02. That's My Name
    03. Delight
    04. Lacrimi feat. Alexa
    05. Umbrela ta
    06. True Believer
    07. Run away
    08. Vreau să fiu cu tine până în zori
    09. Lovers Cry
    10. Next to Me
    11. O noapte și o zi
    12. I Turn Around The World
    13. Stay With Me (Edward Maya Club Remix)
    14. Stay With Me (Edward Maya Vibe Remix)
    *************************************************** Sursa:http://ro.wikipedia.org
    Cateva imagini:
    2001 http://www.clopotel.ro/muzica/funclubfoto/funclub11738.jpg
    2011http://4.bp.blogspot.com/_udh6P3EgzH4/TT3dmr8Xa0I/AAAAAAAAADE/AHwOptypaAI/s1600/Akcent-Thats-My-Name.JPG
    @ndr3y
    @ndr3y
    Moderator
    Moderator

Varsta : 35
    Localizare : undeva pe aci pe colosa
    Ocupatie/Distractii : scarbici/cs
    Stare de spirit : :))

OLD vs NEW Empty Re: OLD vs NEW

Mesaj  @ndr3y Sam Noi 26, 2011 1:29 am

eu aleg Dj Project pt k imi plac chiar dak s-au despartit de Elena(Ellie White),dar au ales alta voce superba Giulia.

Dj Project este un grup românesc de muzică dance, înființat la Timișoara, în anul 2000. Inițial, formația era constituită doar din Gino Manzotti și Dj Maxx, în anul 2003 alăturându-se proiectului și Ellie White. La sfârșitul anului 2009 în locul lui Ellie a venit Giulia Anghelescu.
    În octombrie 2000, doi DJ din Timișoara, DJ Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Florea Ovidiu Nicolae) au hotărât să înființeze un proiect muzical, intitulat DJ Project. Anul următor apare primul lor material discografic, „Experience”, la Media Services Sony Music. În anul 2002, o nouă apariție discografică: „Spune-mi tot ce vrei”. Tot la Media Services. Din toamna lui 2003, Dj Gino Mazotti și Dj Maxx au cooptat-o în proiectul lor și pe Elena Baltagan (Ellie White) și au scos primul album în noua formulă, „Lumea ta”, al treilea material discografic de la înființarea formației.

În anul 2004, DJ Project a fost formația românească ce a staționat cel mai mult în topurile radio din România cu o singură melodie: 40 de săptămâni în Romanian Top 100 cu piesa „Lumea ta”. A urmat apoi „Printre vise”, piesă care a fost și ea îndelung difuzată de posturile de radio. În 2005, single-ul „Lumea ta” și-a început cariera europeană, fiind promovat de Ministry of Sound, cea mai importantă casă de discuri din Europa, specializată pe euro-dance. La posturile de radio din multe țări europene s-a difuzat atât melodia de bază, în română sau engleză, cât și o mulțime de remixuri. În Europa DJ Project a fost promovat sub numele de „Elena”. Tot în anul 2005, DJ Project se intorc la Media Services cu un nou album, intitulat „Șoapte”. Acest album a beneficiat de o triplă lansare: prima în Timișoara, în clubul Heaven, a doua la MTV Live, într-un concert în Piața Constituției din București și a treia la club „Bamboo” din Capitală. A fost ultimul concert al unei trupe românești în Bamboo, înainte de incendiul care a distrus vechiul club.

Primul single de pe acest album a fost „Privirea ta”, un superhit care nu doar că dominat topurile și playlisturile radio, dar a devenit reprezentativ pentru mii de povești de iubire ai căror protagoniști iși jurau că: „Nu pot uita/privirea ta”. „Privirea ta” a fost nu doar piesa verii 2005, ci unul dintre hiturile anului, alături de cel de-al doilea single de pe album, piesa „Șoapte”.

Anul 2006 a început în forță pentru formație. Distinsă cu premiul „Best Romanian Dance”, în cadrul MTV Romanian Music Awards - Cluj 2006, trupa DJ Project a filmat, la solicitarea casei de discuri Universal Music, un videoclip pentru afară, la piesa “Before I Sleep”, varianta în limba engleză a super-hit-ului lor „Privirea ta”, videoclip care în 2007 a putut fi vizionat și pe televiziunile muzicale românești.

Pe 29 iulie 2006, DJ Project au lansat cel de-al cincilea album din carieră, intitulat „Povestea mea”. Acesta conținea 15 piese, printre care și versiunea în limba engleză („Before I Sleep”) a superhitului „Privirea ta”. Celelalte 14 piese sunt prime audiții, între care 3 sunt extended-uri, una este club version, iar alta este un featuring cu Jazzy.

Pe 4 august 2006 trupa a primit premiul „Best Dance Group” la premiile Romanian Top 100 desfășurate la Bacău.

În septembrie 2006, primul extras pe single de pe noul album, intitulat „Încă o noapte” ocupă locul întâi în Romanian Top 100, topul topurilor de radio.

În noiembrie 2006 formația primește la Copenhaga premiul pentru BEST ROMANIAN ACT la MTV Europe Music Awards, trofeu care consfințește cea mai puternică ascensiune din muzica românească a ultimilor ani și impune definitiv un brand muzical , DJ PROJECT, a cărui sonoritate devine echivalentă cu performanța artistică.

Tot în noiembrie 2006 este lansat un nou single, „Ești tot ce am”, piesa ce mai poate fi încă auzită și acum pe posturile de radio.

În mai 2007 formația primește, pentru al doilea an consecutiv, titlul de cea mai bună trupă dance, la premiile MTV România.

La finele anului 2009, Dj Project întrerupe colaborarea cu Elena, ca urmare a dorinței acesteia de a urma o carieră solo, înlocuind-o cu Giulia ca solistă.

Discografie: 2009 - In the club
    2007 - Două anotimpuri
    2006 - Povestea mea
    2005 - Șoapte
    2004 - Lumea ta
    2002 - Spune-mi tot ce vrei
    2001 - Experience

Melodii: Te chem (2002)
    Spune-mi tot ce vrei (2002)
    Lumea ta (2004)
    Printre vise (2004)
    Privirea ta (2005)
    Șoapte (2005)
    Încă o noapte (2006)
    Ești tot ce am (2006)
    Before I sleep (2007)
    Două anotimpuri (2007)
    Lacrimi de înger (2007)
    Prima noapte (2008)
    Departe de noi (2008)
    Hotel (2008)
    Miracle Love (2009)
    Over and over again (2009)
    Nu (2009)
    Regrete (2010)
    Mi-e dor de noi (2011)

Site-ul oficial http://www.dj-project.ro/

P.S avand cont pe facebook si fiind un fan foarte mare a acestei formatii am facut o pagina va astept si acolo cu un like .pagina e dedicata doar fanilor .aveti aici link-ul https://www.facebook.com/pages/DJ-PROJECT-Fan-Page/159547344114632
    sper k nu te superi Catalin pt acest link dak doresti poti sa il stergi

Cătălin
    Cătălin
    Admin
    Admin

Stare de spirit : Happiness :x

Mesaj  Cătălin Sam Noi 26, 2011 2:19 am

Frumos,nu e nicio problema Smile
    Shnnitzell
    Shnnitzell

Varsta : 27
    Ocupatie/Distractii : Basketball
    Stare de spirit : vesel mereu ;)

Mesaj  Shnnitzell Dum Noi 27, 2011 9:47 am

Sa nu credetzi ca o sa stau sa citesc TOT :O / credeam ca o sa fie cv de genu : melodii vechi , melodii noi ... care's mai mijto ? ... Very Happy

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 2:39 am