Ia sa vedem niste shimbari ale unor trupe/solisti s.a.m.d.
Sa incepem cu Akcent, sincer mie mi-a placut intotdeauna trupa:)
***************************************************************************************
Akcent este numele unei formații muzicale dance din România. Grupul s-a lansat în anul 2001, atunci fiind alcătuită din Adrian Sînă, Marius Nedelcu, Mihai Gruia și Sorin Brotnei. Primul lor single, „Ți-am promis” a avut un succes uriaș, formația fiind numită „trupa Bravo” în 2002 de către revista Bravo.
Primul capitol Akcent a inceput cu succesul piesei « Ti-am promis » in iarna lui 2001 si a continuat cu aparitia albumului « In Culori » la inceputul anului 2002. Masura succesului albumului « În culori » a fost data de Discul de Aur primit la numai trei saptamâni dupa aparitia albumului, precum si a celui de Platina cateva luni mai tarziu. In acelasi timp, succesul Akcent a devenit un fenomen la nivel national, isteria fanilor demonstrand acest lucru. La toate acestea o contributie importanta a avut-o Marius Moga, compozitorul primelor hituri Akcent : « Ti-am promis », « Prima Iubire », « In culori » si « Cel mai dulce cadou ».
In 2003 odata cu lansarea celui de-al doilea album semnat Akcent, « 100 BPM », s-a demonstrat tuturor ca Akcent nu este o « trupa de-o vara ». « Buchet de trandafiri » a fost hitul ce a readus Akcent in fruntea clasamentelor si o intrebare din partea fanilor ce nu a ramas fara raspuns: De ce albumul se numeste « 100 BPM »? Pentru ca acesta este ritmul inimii în timpul unui sarut pasional si pentru ca acest album este o declaratie de dragoste. Din partea baietilor pentru fanii lor. Hitul « Suflet Pereche » o demonstreaza !
Povestea continua in 2004 cu un nou album ce aduce publicului o schimbare de stil muzical in piesele Akcent. « Poveste de viata » este numele albumului lansat in luna mai 2004 si aduce doua hituri : « Poveste de viata » si « Spune-mi (Hey Baby !) ».
In anul 2005 la povestea Akcent se adauga noi paragrafe, despre albumul « S.O.S. », al carui single « Dragoste de închiriat » a ocupat pozitii fruntase in topurile romanesti. Varianta în limba engleza a aceleiasi melodii, « Kylie », a dechis portile Europei pentru muzica celor patru baieti. Dupa debutul international al piesei din mijlocul verii cand Radio Slam FM din Olanda a prezentat-o ca fiind un viitor succes european, « Kylie » a ocupat primele pozitii în clasamentele din Olanda, Belgia, tarile Scandinave, Franta, Ucraina, Grecia, Turcia si Bulgaria. Succesul international, precum si dovezile de afectiune ale fanilor din România, i-au motivat pe baieti, astfel ca la inceputul anului 2006 apare PRIMUL CAPITOL, un album special ce marcheaza inca un moment important în istoria Akcent, primele piese compuse 100 % de componentii trupei : « JoKero » si « 9 Mai ». Succesul câstigat în tara si strainatate nu i-a facut sa isi piarda capul si au ramas în aceeasi componenta timp de cinci ani, uniti de dragostea pentru muzica si pentru fanii lor.
Albume
În culori (2002)
01. Ți-am promis
02. Cel mai dulce cadou
03. În culori
04. Măcar
05. Într-o noapte târziu
06. Nici o zi fără tine
07. Prima iubire
08. Dă-mi un tel
09. Spune-mi
10. Departe de tine
100 bpm (2003)
01. Intro
02. Buchet de trandafiri
03. O rază de iubire
04. Azi plâng numai eu
05. Interludiu
06. O ploaie de lacrimi
07. Suflet pereche
08. Interludiu
09. Durere fără sfârșit
10. Mi-ești dragă
11. 0721 AKCENT
12. Nu refuza dragostea
13. Când vine seara
14. Interludiu
15. O rază de iubire (Unu' club remix)
16. Buchet de trandafiri (Unu' downtempo remix)
Poveste de viață (2004)
01. Poveste de viață
02. Spune-mi (hey baby!)
03. S-ajung o stea
04. Iar și iar
05. Te văd, te simt, te doresc
06. Vreau să știi
SOS (2005)
01. Dragoste de închiriat
02. Ultima vară 2005
03. Dă-mi dragostea
04. Singura cale
05. S.O.S
06. Enigma
07. M-am îndrăgostit lulea feat Laura
08. I'm buying your whisky
09. Dragoste de închiriat (extended version)
10. Azi plâng numai eu (Gigi D'Agostino remix)
11. Buchet de trandafiri (Dj Pandolfi italian version)
12. Buchet de trandafiri (Gigi D'Agostino dondolandomix)
Primul capitol (2006)
01. Jokero (spanglish version)
02. Dragoste de închiriat
03. 9 mai
04. Ți-am promis
05. Prima iubire
06. În culori
07. Cel mai dulce cadou
08. Buchet de trandafiri
09. Suflet pereche
10. Poveste de viață
11. Spune-mi (hey baby!)
12. French kiss
13. Kylie
14. Kylie (Crush rock remix)
15. Kylie (Black Sea mix)
16. Kylie (Dj Wins mix)
17. Kylie (Crush thunderdoom remix)
King of disco (2007)
01. King of disco
02. Let's talk about it
03. Religious girl
04. Baby
05. Feel me
06. La passion
07. Phonesex
08. Four seasons in one day
09. I swear
10. Red bikini
11. Last summer
Fără lacrimi (2009)
01. Stay With Me
02. That's My Name
03. Delight
04. Lacrimi feat. Alexa
05. Umbrela ta
06. True Believer
07. Run away
08. Vreau să fiu cu tine până în zori
09. Lovers Cry
10. Next to Me
11. O noapte și o zi
12. I Turn Around The World
13. Stay With Me (Edward Maya Club Remix)
14. Stay With Me (Edward Maya Vibe Remix)
*************************************************** Sursa:http://ro.wikipedia.org
Cateva imagini:
2001 http://www.clopotel.ro/muzica/funclubfoto/funclub11738.jpg
2011http://4.bp.blogspot.com/_udh6P3EgzH4/TT3dmr8Xa0I/AAAAAAAAADE/AHwOptypaAI/s1600/Akcent-Thats-My-Name.JPG
Sa incepem cu Akcent, sincer mie mi-a placut intotdeauna trupa:)
***************************************************************************************
Akcent este numele unei formații muzicale dance din România. Grupul s-a lansat în anul 2001, atunci fiind alcătuită din Adrian Sînă, Marius Nedelcu, Mihai Gruia și Sorin Brotnei. Primul lor single, „Ți-am promis” a avut un succes uriaș, formația fiind numită „trupa Bravo” în 2002 de către revista Bravo.
Primul capitol Akcent a inceput cu succesul piesei « Ti-am promis » in iarna lui 2001 si a continuat cu aparitia albumului « In Culori » la inceputul anului 2002. Masura succesului albumului « În culori » a fost data de Discul de Aur primit la numai trei saptamâni dupa aparitia albumului, precum si a celui de Platina cateva luni mai tarziu. In acelasi timp, succesul Akcent a devenit un fenomen la nivel national, isteria fanilor demonstrand acest lucru. La toate acestea o contributie importanta a avut-o Marius Moga, compozitorul primelor hituri Akcent : « Ti-am promis », « Prima Iubire », « In culori » si « Cel mai dulce cadou ».
In 2003 odata cu lansarea celui de-al doilea album semnat Akcent, « 100 BPM », s-a demonstrat tuturor ca Akcent nu este o « trupa de-o vara ». « Buchet de trandafiri » a fost hitul ce a readus Akcent in fruntea clasamentelor si o intrebare din partea fanilor ce nu a ramas fara raspuns: De ce albumul se numeste « 100 BPM »? Pentru ca acesta este ritmul inimii în timpul unui sarut pasional si pentru ca acest album este o declaratie de dragoste. Din partea baietilor pentru fanii lor. Hitul « Suflet Pereche » o demonstreaza !
Povestea continua in 2004 cu un nou album ce aduce publicului o schimbare de stil muzical in piesele Akcent. « Poveste de viata » este numele albumului lansat in luna mai 2004 si aduce doua hituri : « Poveste de viata » si « Spune-mi (Hey Baby !) ».
In anul 2005 la povestea Akcent se adauga noi paragrafe, despre albumul « S.O.S. », al carui single « Dragoste de închiriat » a ocupat pozitii fruntase in topurile romanesti. Varianta în limba engleza a aceleiasi melodii, « Kylie », a dechis portile Europei pentru muzica celor patru baieti. Dupa debutul international al piesei din mijlocul verii cand Radio Slam FM din Olanda a prezentat-o ca fiind un viitor succes european, « Kylie » a ocupat primele pozitii în clasamentele din Olanda, Belgia, tarile Scandinave, Franta, Ucraina, Grecia, Turcia si Bulgaria. Succesul international, precum si dovezile de afectiune ale fanilor din România, i-au motivat pe baieti, astfel ca la inceputul anului 2006 apare PRIMUL CAPITOL, un album special ce marcheaza inca un moment important în istoria Akcent, primele piese compuse 100 % de componentii trupei : « JoKero » si « 9 Mai ». Succesul câstigat în tara si strainatate nu i-a facut sa isi piarda capul si au ramas în aceeasi componenta timp de cinci ani, uniti de dragostea pentru muzica si pentru fanii lor.
Albume
În culori (2002)
01. Ți-am promis
02. Cel mai dulce cadou
03. În culori
04. Măcar
05. Într-o noapte târziu
06. Nici o zi fără tine
07. Prima iubire
08. Dă-mi un tel
09. Spune-mi
10. Departe de tine
100 bpm (2003)
01. Intro
02. Buchet de trandafiri
03. O rază de iubire
04. Azi plâng numai eu
05. Interludiu
06. O ploaie de lacrimi
07. Suflet pereche
08. Interludiu
09. Durere fără sfârșit
10. Mi-ești dragă
11. 0721 AKCENT
12. Nu refuza dragostea
13. Când vine seara
14. Interludiu
15. O rază de iubire (Unu' club remix)
16. Buchet de trandafiri (Unu' downtempo remix)
Poveste de viață (2004)
01. Poveste de viață
02. Spune-mi (hey baby!)
03. S-ajung o stea
04. Iar și iar
05. Te văd, te simt, te doresc
06. Vreau să știi
SOS (2005)
01. Dragoste de închiriat
02. Ultima vară 2005
03. Dă-mi dragostea
04. Singura cale
05. S.O.S
06. Enigma
07. M-am îndrăgostit lulea feat Laura
08. I'm buying your whisky
09. Dragoste de închiriat (extended version)
10. Azi plâng numai eu (Gigi D'Agostino remix)
11. Buchet de trandafiri (Dj Pandolfi italian version)
12. Buchet de trandafiri (Gigi D'Agostino dondolandomix)
Primul capitol (2006)
01. Jokero (spanglish version)
02. Dragoste de închiriat
03. 9 mai
04. Ți-am promis
05. Prima iubire
06. În culori
07. Cel mai dulce cadou
08. Buchet de trandafiri
09. Suflet pereche
10. Poveste de viață
11. Spune-mi (hey baby!)
12. French kiss
13. Kylie
14. Kylie (Crush rock remix)
15. Kylie (Black Sea mix)
16. Kylie (Dj Wins mix)
17. Kylie (Crush thunderdoom remix)
King of disco (2007)
01. King of disco
02. Let's talk about it
03. Religious girl
04. Baby
05. Feel me
06. La passion
07. Phonesex
08. Four seasons in one day
09. I swear
10. Red bikini
11. Last summer
Fără lacrimi (2009)
01. Stay With Me
02. That's My Name
03. Delight
04. Lacrimi feat. Alexa
05. Umbrela ta
06. True Believer
07. Run away
08. Vreau să fiu cu tine până în zori
09. Lovers Cry
10. Next to Me
11. O noapte și o zi
12. I Turn Around The World
13. Stay With Me (Edward Maya Club Remix)
14. Stay With Me (Edward Maya Vibe Remix)
*************************************************** Sursa:http://ro.wikipedia.org
Cateva imagini:
2001 http://www.clopotel.ro/muzica/funclubfoto/funclub11738.jpg
2011http://4.bp.blogspot.com/_udh6P3EgzH4/TT3dmr8Xa0I/AAAAAAAAADE/AHwOptypaAI/s1600/Akcent-Thats-My-Name.JPG